Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόσβαση Στην Εκπαίδευση

Το 6ο εσπερινό Γενικό Λύκειο, αποτελεί τη συνέχεια της απόδειξης ότι κανένας πολίτης ειδικά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε δεν θα πρέπει να αποκλείεται από τη δυνατότητα πρόσβασης στην εκπαίδευση, την κοινωνική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο.

Άσχετα από την ηλικία, το φύλο ή την προέλευση, το 6ο εσπερινό ΓΕΛ, ευρισκόμενο στο κέντρο της Αθήνας, άκρως προσβάσιμο από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και απέχοντας μόλις 2 λεπτά από το "Σταθμό Λαρίσσης" του Μετρό, είναι εκεί, στελεχωμένο από ένα ικανότατο εκπαιδευτικό προσωπικό, για να αποδείξει στην πράξη, ότι η μόρφωση είναι δικαίωμα όλων.


Απευθυνόμενοι σε σας τους αποφοίτους των ΣΔΕ (και λόγω της ευαισθησίας που με διακρίνει μετά τα χρόνια σταδιοδρομίας μου σε αυτά) σας λέμε, ότι αν θέλετε να συνεχίσετε την εκπαιδευτική σας πορεία σε ένα κλίμα όμοιο με αυτό που αγαπήσατε στα ΣΔΕ, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο 6ο εσπερινό ΓΕΛ Αθηνών.

Πιστεύουμε στη συνεργατική δουλειά, στην ομαδικότητα και στην ενεργητική συμμετοχή όλων στην εκπαιδευτική διαδικασία και είμαστε εδώ για να σας το αποδείξουμε.

Άννα Μαργαρίτη
Δ/ντρια
6ου ΓΕΛ Αθηνών
Λιοσίων 42
Πλατεία Βάθη



Δεν υπάρχουν σχόλια: